Hans Bakker - Background Pages

Hans Bakker: echtscheidingsadvocaat voor mannen

Hans Bakker (1968) is voor mannen dé specialist in echtscheidingen (en daaraan gerelateerde zaken). Hij studeerde rechten aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam. Na dat Hans eind 1994 was afgestudeerd en in 1995 als VN-militair was uitgezonden naar Bosnië-Herzegovina, werd hij in 1997 advocaat. Hij werkte jarenlang op het gebied van personen- en familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht.  Na jaren zijn eigen kantoor te hebben gehad, is hij sinds 2014 partner bij het Haagse advocatenkantoor Kortman advocaten. Vanaf 2012 behandelt hij uitsluitend nog scheidingen en daaraan gerelateerde zaken. Sinds enkele jaren staat hij daarin alleen mannen bij.

Hans Bakker is een strijdlustige en scherpzinnige advocaat, uw bondgenoot als u gaat scheiden of bent gescheiden en worstelt met de nasleep ervan.

Waarvoor kunt u bij Hans Bakker terecht?

U kunt bij Hans terecht voor uw echtscheiding zelf en voor alles wat bij een scheiding of erna komt kijken zoals:

  • voorlopige voorzieningen
  • convenant opstellen
  • ouderschapsplan opstellen
  • bezittingen en schulden verdelen (boedelscheiding)
  • alimentatiegeschillen
  • alimentatie herberekenen
  • omgangsregeling krijgen of wijzigen
  • gezag aanvragen

Hans Bakker: ook uw advocaat bij complexe scheidingen

Een scheiding kan heel complex zijn en meer aspecten bevatten dan alleen juridische. Daarom werkt Hans Bakker nauw samen met specialisten uit diverse vakgebieden waaronder kinderpsychologen, estate planners, fiscalisten, accountants en pensioenspecialisten.  Hij streeft naar het allerbeste voor u.

Juist in zaken waarin emoties sterk doorklinken, is het belangrijk de rust te bewaren. Hans Bakker beschikt bij uitstek over de kwaliteiten om afstand te nemen wanneer dat nodig is en dát advies te geven dat leidt tot het beste resultaat. Hans is een scherp en geduldig luisteraar, weet de context van de zaak feilloos te analyseren en gaat vervolgens snel over tot handelen. Op die manier geeft hij u de persoonlijke en zakelijke ondersteuning die u nodig hebt en helpt hij u – met respect voor het verleden – doelgericht op weg naar de toekomst.

Bent u ondernemer?

Hans spreekt uw taal! Vanwege zijn jarenlange ervaring in het ondernemingsrecht, weet hij wat er in uw onderneming speelt en wat een ondernemer wil. Statuten, jaarrekeningen en fiscale constructies begrijpt hij. Zijn adviezen zijn gedegen, slim en praktisch.